Da biste istinski uživali u obiteljskom zajedništvu i svim blagodatima Uskrsa, potrebno je dobro opremiti blagdanski stol. Stoga Garden Mall i klaster “Proizvodi hrvatskog sela” za vas organiziraju najveći zagrebački Uskršnji sajam.

uskrsnji-sajam-garden-mallOd 23. do 26.3.2016. na centralnoj plazi Garden Malla možete pronaći najbolje proizvode hrvatskih polja, mora, pašnjaka i maslinika.

Oko 40 obiteljskih gospodarstava nudi selektirane, visoko kvalitetne, domaće, ekološke tradicijske proizvode iz svih županija Lijepe naše.

Svi posjetitelji mogu po povoljnim sajamskim cijenama kupiti popularne poljoprivredno – prehrambene proizvode poput: kulena, slanine, vina, pršuta, meda, maslinovog ulja, rakije i likera, ekoloških proizvoda, sireva, slastica, smokava, ostalih delikatesa i domaćih proizvoda.
U njihovu proizvodnju je uložen dodatan trud i briga o održavanju tradicije i kvalitete karakteristične za hrvatsko selo.

Također je na prvom katu centra organizirana prodaja rukotvorina, starinskih igračaka i unikatnog nakita za sve one koji ne znaju što bi poklonili dragim osobama za Uskrs.