mpc-paketZapočela je nova velika nagradna igra za sve korisnike MultiPlusCard kartice koja će trajati sve do kraja godine i koja će nagraditi jednog sretnog korisnika s nagradnim paketom vrijednim čak 180.000 kuna.

Ovaj vrijedni nagradni paket uključuje 60.000 kuna za kupnju u Konzumu, 50.000 kuna na potrošačkoj kartici ZABE, 20.000 kuna za putovanje Atlasom te još 12 vrijednih nagrada.

Osim toga 10 sretnih dobitnika osvojit će i vrijedan poklon paket koji uključuje: 3.000 kn na ZABA potrošačkoj kartici, Simpa paket Samsung Galaxy J5 2016 i vrijedne poklon kupnje u Konzumu, Kozmu, Tisak media centrima, Pevecu, Modiani, Poliklinici Aviva i Ghetaldusu.

Sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri je jednostavno, budući da je samo važno redovno koristiti MultiPlusCard karticu prilikom kupnje. U nagradnu igru svi korisnici MultiPlusCard kartice uključuju se provlačenjem kartice, plaćanjem karticama ZABE i sakupljanjem bodova kod svih partnera programa.

Svaki sakupljeni bod na MultiPlusCard kartici vrijedi kao jedna prijava, što znači da ako korisnik sakupi naprimjer 300 bodova do kraja mjeseca, to vrijedi kao 300 prijava za nagradnu igru.

Ako korisnici žele i povećati svoje šanse za osvajanjem nagrade mogu poslati i SMS poruku sljedećeg sadržaja: broj MultiPlusCard kartice, ime i prezime, email adresa na broj 60017 (cijena slanja poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen)).

Tako svaki sakupljeni bod u razdoblju trajanja nagradne igre predstavlja dvostruku prijavu za nagradnu igru čime se značajno povećava mogućnost za dobitak. Primjerice ako u razdoblju trajanja nagradne igre korisnik ostvari 300 bodova i pošalje SMS poruku, sudjeluje u nagradnoj igri s dvostruko više prijava, odnosno 600 prijava.

Izvlačenje dobitnika održat će se 17. siječnja 2017. godine, a pravila nagradne igre i popis nagrada mogu se provjeriti i na https://www.multipluscard.hr/multipluscardnagradnaigra.
MultiPlusCard je najveći koalicijski program nagrađivanja vjernosti kupaca u Hrvatskoj, koji danas broji više od 1.300.000 članova.

Ovom velikom blagdanskom nagradnom igrom, MultiPlusCard program zahvaljuje svojim članovima na njihovoj vjernosti, pruža im dodatnu vrijednost i podiže razinu brige za svoje korisnike.