malenaklepetanNajvažniji europski festival oglašavanja nastavio je pobjednički niz Malene i Klepetana te nakon Brončanog lava u Cannesu, Grand Prixa na Golden Drumu, srebra na Epica Awards i zlatnog SEMPLa Jani i Imagu donio novo srebro na Eurobestu.

Stručni žiri najvažnijeg festivala oglašavanja u Europi,koji je ove godine održan u Rimu, dodijelio je srebrnu nagradu kampanji “Malena i Klepetan” u kategoriji Live broadcasting / live streaming te ovjenčao njene autore petom u nizu nagrada u samo nekoliko mjeseci.

Nakon osvajanja nagrada na eminentnim marketinškim festivalima i pobjeda u svim najvažnijim marketinškim kategorijama, priča o rodama iz malog slavonskog mjesta čija je ljubav osvojila srca mnogih diljem svijeta na najljepši je način zaokružila pobjednički niz kreativnog tima Jane i agencije Imago Ogilvy.

Sreću zbog ovakvog uspjeha ne krije ni izvršna direktorica marketinga Agrokora Iva Balent, koja je još jednom istaknula veliku ljubav koju je cijeli tim unio u ovaj projekt.

“Nakon Brončanog lava u Cannesu, Grand Prixa na Golden Drumu u Ljubljani, Epica Awards u Amsterdamu, Sempl nagrade u Portorožu i Eurobest nagrade u Rimu, mogu samo potvrditi – ljubav sve pobjeđuje. Imamo najljepšu ljubavnu priču godine koja je osvojila srca diljem Europe. Hvala još jednom našoj agenciji Imago Ogilvy i cijelom mom timu na izvanrednoj godini iza nas” izjavila je Iva Balent.

Osim okupljanja najistaknutijih predstavnika marketinške profesije, festival Eurobest ističe se i svojim jedinstvenim pristupom koji privlači kreativne umove diljem Europe. Neprekidnim premještanjem natjecanja iz godine u godinu po metropolama diljem kontinenta – ove godine za mjesto održavanja odabran je Rim kao kulturna metropola te izvorište klasične civilizacije. Tvorci Eurobesta nastoje na jednom mjestu objediniti raznolikost kulturnih utjecaja i bogatstvo europske baštine od sjevera do krajnjeg juga. Upravo je stoga ovo priznanje za kampanju “Malena i Klepetan” od iznimne važnosti.