25.9 C
Zagreb
Ponedjeljak, 22. srpnja 2024., 12:23
IzlogPredstavljamoKozmetika Afrodita sapuni: Kvaliteta u atraktivnom pakiranju

Kozmetika Afrodita sapuni: Kvaliteta u atraktivnom pakiranju

kozmetika-afrodita-sapuniKozmetika Afrodita u kategoriji tekućih sapuna nudi dvije vrste od 1000 ml i tri vrste od 300 ml.

Tekući sapuni za ruke u pakiranju od 1000 ml su Green Vital koji je namijenjen za često pranje ruku, jer ne isušuje kožu a djeluje izuzetno njegujuće i preporučuje se pogotovo kod ispucale kože ruku.

Blue Fresh, također sapun u pakiranju od 1000 ml, omekšava kožu ruku i dubinski je hidratizira. Oba tekuća sapuna primjerena su za dozatore sapuna.

Tekući sapuni za ruke u pakiranju od 300 ml su Šampanjac, Dinja te Smokva&Maslina.

Tekući sapun Šampanjac anti age obogaćen je ekstraktom šampanjca, uljem suncokreta, palminim sjemenkama i kokosom. Kožu ruku nježno čisti, njeguje, hidratizira i štiti od preranog starenja.

Tekući sapun Dinja sadrži glicerin i ulja za njegu te ima hipoalergeno i antibakterijsko djelovanje, a preporučuje se za pranje osjetljive kože ruku.

Tekući sapun Smokva&Maslina sadrži ekstrakt masline i limuna, temeljito čisti i njeguje kožu, održava je vlažnom, čuva prirodnu pH vrijednost te ima antibakterijsko djelovanje.

Afrodita tekući sapuni za ruke mogu se kupiti u svim trgovačkim lancima i drogerijama (Kozmo, DM, Bipa, Mueller), a tržišni udio unutar kategorije tekućih sapuna u tvrtki procjenjuju na oko 10%.

Svoje tekuće sapune iz Afrodite preporučuju trgovcima zbog njihove kvalitete te antibakterijskih i hipoalergenih svojstava, kao i atraktivne i funkcionalne ambalaže.

“Iz istih razloga preporučujemo svoje proizvode i potrošačima. Novosti koje Kozmetika Afrodita planira u kategoriji tekućih sapuna su dva nova mirisa – vanilija i limunska trava u pakiranju od 300 ml”, navodi Mišela Firšt Vučenović iz Kozmetike Afrodita.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...