kozmo-piling-za-licekozmo-piling-za-tijeloLanac drogerija Kozmo u svibnju ove godine tržištu je ponudio liniju proizvoda privatne robne marke pod nazivom “Kozmo”.

Kozmo trgovačku marku čine proizvodi za njegu lica i tijela, sredstva za pranje i čišćenje, omekšivači, sredstva za ručno pranje posuđa, svijeće, lučice, balzam za usne s medom i propolisom, maska za lice sa zelenom glinom i maslinom, univerzalna zaštitna mast, hidratantna krema za lice i tijelo, piling za lice i piling za tijelo, omekšivači Ljetni maestral i Proljetno jutro, deterdženti za suđe Limun i Jabuka te po tri kombinacije mirisnih svijeća i mirisnih lučica (Lavanda, Bakin kolač i Grožđe).

Posebnost i glavna komparativna prednost Kozmo robne marke je suradnja s nizom malih manufaktura i obiteljskih obrta, jer su proizvodi u potpunosti izrađeni od strane domaćih tvrtki i korištenjem domaćih resursa, ističu iz te drogerije.

Dobavljači s kojima Kozmo surađuje na pripremi robne marke su: KG Zelina – deterdženti i omekšivači, Lički Vrt d.o.o. Rakovica – čokoladne praline; Olival – kreme za lice i tijelo; PC Grupa – svijeće i lučice.