S početkom drugog kvartala 2011. godine dvoje hrvatskih menadžera imenovani su u upravljački tim tvrtke Nestlé Adriatic

krunoslav-mervarS mjesta zamjenika direktora opskrbnog lanca Krunoslav Mervar unaprijeđen je na poziciju direktora opskrbnog lanca te člana upravljačkog tima tvrtke Nestlé za Adriatic regiju koju je do tada obavljao Jan Paul Holla. Također, članom upravljačkog tima tvrtke imenovana je i Olivera Međugorac, direktorica korporativnih komunikacija.

Krunoslav Mervar karijeru je počeo 1994. godine kao komercijalni referent u kompaniji Leona Zagreb, a 1995. godine prelazi u kompaniju Zagrebšped, gdje je radio na širenju ponude i baze kupaca logističkih usluga.

Prije sedam godina pridružio se tvrtki Nestlé u odjelu Logistike, a nakon dvije godine rada u tom odjelu prelazi na mjesto voditelja Odjela za odnose s kupcima.

Kroz različite pozicije i vođenje projekata sudjeluje u postavljanju i razvijanju regionalne infrastrukture. Nakon vrlo uspješno odrađene implementacije SAP-a za područje opskrbnog lanca, vodi projekt potpunog restrukturiranja poslovanja Nestle Sladoleda u Srbiji.

U prosincu  2010. godine dolazi na dosadašnju poziciju zamjenika direktora opskrbnog lanca. Imenovanjem Krunoslava Mervara direktorom opskrbnog lanca, po prvi puta u povijesti tvrtke Nestlé Adriatic, na tu poziciju dolazi domaći stručnjak, što je velika čast i priznanje, ističu iz tvrtke.

olivera-medugoracOlivera Međugorac prije Nestléa radila je u Odnosima s javnošću Hrvatskog Telekoma i tvrtke T-Mobile Hrvatska, gdje je bila direktorica Odnosa s javnošću.

U Nestlé prelazi 2005. godine sa zadatkom da ustroji funkciju korporativnih komunikacija u čitavoj regiji koja uključuje Hrvatsku, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju, Kosovo i Crnu Goru.

Imenovanjem Olivere Međugorac članicom upravljačkog tima Nestlé Adriatic se pridružuje viziji cijele Nestle Grupe koja komunikacije smatra važnim elementom  upravljanja, naglašava se u priopćenju.

“Izuzetno nam je drago da su se Upravljačkom timu tvrtke Nestle pridružili vrhunski domaći stručnjaci koji jako dobro poznaju lokalna tržišta i u svom su dosadašnjem radu postigli značajne rezultate”, istaknuo je povodom imenovanja Marco Travaglia, predsjednik Uprave Nestle Adriatica.