KTC će uložiti 13 milijuna kuna u povećanje plaća svojih zaposlenika, objavljeno je iz ovog trgovačkog lanca. Od listopada 2021. povećane su plaće zaposlenicima u trgovini, poljoljekarnama i benzinskim postajama, a zaposlenicima u ugostiteljstvu plaće su povećane početkom srpnja 2021. U prosjeku povećanje plaće iznosi 10 posto.

Uz već ostvarena povećanja plaća zaposlenicima, KTC će od siječnja 2022. godine povećati plaće i svim ostalim službama u prosjeku za 5 posto.

“Kontinuirano ulaganje u zaposlenike dokaz je da nam je njihovo zadovoljstvo, uz zadovoljstvo naših kupaca, na prvom mjestu. Uz božićnice redovno se isplaćuje uskrsnica u iznosu od 1.000 kuna uz dar u naravi kao i blagdanski pokloni za djecu zaposlenika starosti do 10 godina”, kažu u KTC-u.

Svih 1.460 zaposlenika jednom godišnje upućuje se na besplatan zdravstveni sistematski pregled.

Zasigurno jedna od najvećih blagodati za zaposlenike je neradna nedjelja koju je KTC jedini u RH uveo još u siječnju prošle godine što znači da već gotovo dvije godine zaposlenici KTC-a svoje nedjelje, blagdane i praznike provode sa svojim obiteljima.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!