Dobro poznati i omiljeni okus Tamnog Pana u petak, 20. veljače, dobio je privremeno novo ruho. Zablistao je u toploj varijanti, oplemenjen biranim začinima i ugrijao hladnu zagrebačku zimsku večer.

Svi oni koji su se u petak poslijepodne zatekli na Cvjetnom trgu u središtu Zagreba, imali su priliku kušati ovaj vrhunski pitki tamni lager u toploj varijanti. Recept za ovu pravu okusnu senzaciju osmislio je stručnjak za alkoholna pića Vedran Gulin, a toplom je pivu dodao cimet, zvjezdasti anis, klinčiće i med.

Uz kuhani Tamni Pan, Zagrepčani su degustirali i male slane i slatke zalogaje koje je ekskluzivno za ovu priliku kreirao poznati hrvatski kuhar i član žirija Masterchefa, Andrej Barbieri.

Riječ je o nizu recepata za mala jela na bazi tijesta koja se odlično sljubljuju s aromom toplog Tamnog Pana.

Čašice od tijesta s kruškom, gorgonzolom i orasima, trokutići od vučenog tijesta s mljevenim mesom, jastučići s raguom od pileće jetrice i čvaraka samo su neke od delicija koje su se u petak nudile na Cvjetnom trgu.

Osim brojnih građana Zagreba te njihovih gostiju, degustiranju kuhanog Tamnog Pana nisu odoljeli ni u javnosti poznati pivoljupci poput Domagoja Jakopovića Ribafisha, poznatog chefa Tomislava Gretića i nekadašnjeg voditelja Stojedinice, Matka Antonovića.

PROMO