Adriatic UK Ltd. je potpisala ugovor s kompanijom Podravka čime je postala ekskluzivni distributer Podravkinih proizvoda na području Velike Britanije i Irske.

Adriatic UK će plasirati Podravkine brendove u vodeće britanske trgovačke lance i na etno tržište.

“Brajlović, Natura, Doncafe, Takovo, Vispak, Pionir, Stark i Kraš neki su od najtraženijih proizvoda s ovih područja u Europskoj uniji. Podravka se priključila Adriatic obitelji, a na nama je da njihove proizvode učinimo jednim od najprodavanijih u Velikoj Britaniji i Irskoj”, izjavio je Amir Bekić, direktor Adriatic Group.

Adriatic UK Ltd. sa sjedištem u Londonu je članica Adriatic Group. Primarni zadatak tvrtke je distribucija proizvoda iz proizvodnog i distributivnog programa Adriatic Grupe na području Velike Britanije i Irske.

Ulazeći na tržišta Velike Britanije i Irske, Adriatic Group je pokrila još jedno strateški važno područje, te je ojačala svoje prisustvo u Europskoj uniji.

“I druge tvrtke iz BiH, Hrvatske i Srbije pokazuju interes da preko Adriatic Group plasiraju svoje proizvode na zahtjevno tržište Velike Britanije i Irske. Naša misija je da im to i omogućimo”, dodao je Bekić.

Pored Adriatic UK Ltd. London, grupaciju Adriatic čine tvrtka Brams d.o.o. Sarajevo, Brajlović GmbH Vienna, Agrona d.o.o. Živinice, Natura d.o.o. Bijeljina, Natura GmbH Stuttgart i marketinška i PR agencija PRicha Sarajevo. (SEEbiz)