Darko Ivancevic, direktor marketinga  Zagrebacke pivovare s glumcima iz Amber TV spotaPrije nekoliko tjedana u Zagreb se u scenariju nove Žujine reklame iz budućnosti vratio najpoznatiji automobil. Velikim partyjem u kultnoj Pivani mnogobrojnim uzvanicima napokon je predstavljen zagonetni putnik tog svjetski poznatog automobilskog klasika.

Riječ je o novom članu Žujine obitelji – pivu Amber. To posebno pivo jantarne boje bilo je glavna zvijezda večeri, a cijelu je priču upotpunio upravo automobil koji je iz budućnosti stigao u pravo vrijeme na pravo mjesto – u Pivanu na lansiranje Ožujskog Amber.

Mnogobrojni gosti na svevremenskom Amber partyju tako su se mogli vratiti u povijest, na kraj 19. stoljeća, kad se stvarala pivska povijest, te osjetiti dašak budućnosti koju nosi Amber. Vrhunsko slavlje okusa uz Amber upotpunio je i DJ Neno Martinović uz najpoznatije hitove 80-ih godina.

Pivo Amber specifično je po svojoj jantarnoj boji. Ovo trosladno pivo začinjeno je dvjema vrstama hmelja, gorkim za profinjenu gorčinu i aromatičnim za primamljivu aromu. Pun okus, fina aroma i neodoljiva pjena čine to pivo idealnim izborom za istinske pivske sladokusce.

Zbog velikog zanimanja koje je najpoznatiji automobil iz budućnosti pobudio kada je prvi put bio u Zagrebu, Ožujsko Amber omogućilo je svim zainteresiranim građanima da dođu u srijedu, 10. veljače od 9 do 13 sati u Pivanu, gdje će imati ekskluzivnu priliku sjesti za upravljač i fotografirati se s najpoznatijim automobilom koji se samo za Amber party vratio iz budućnosti.