Dukat trajno mlijeko i salice s djecjim dizajnom_3Savršen doručak samo je onaj uz obitelj i najmilije – poruka je koju su nam poslali najmlađi u sklopu Dukatovog četvrtog kreativnog likovnog natječaja “Volim mlijeko!“.

U njemu je sudjelovalo više od 3.000 učenika diljem Hrvatske, a između pristiglih radova, izabrana su četiri koja danas krase ograničeno izdanje Dukat trajnog mlijeka u tetrapak pakiranju.

Dukat je za još veselije zajedničke trenutke za stolom pripremio i dodatno iznenađenje: ograničenu kolekciju od četiri šalice za mlijeko koje također krase pobjednički crteži natječaja “Volim mlijeko!“.

Set od četiri različite šalice može se sakupiti kupnjom promotivnih pakiranja Dukata koja sadrže četiri litre mlijeka s četirima različitima dječjim crtežima i po jednu šalicu za mlijeko.

I dok se razigrana pakiranja mlijeka mogu pronaći u svim trgovačkim lancima diljem zemlje, promo pakiranja sa šalicom mogu se pronaći u hipermarketima Interspar i supermarketima Spar i to od 24. veljače 2016., po cijeni od 19,99 kuna.

Natječaj “Volim mlijeko!“ Dukat je pokrenuo 2012. godine s ciljem skretanja pažnje roditelja, učitelja i djece na važnost pravilne i uravnotežene prehrane, pravilne uhranjenosti i stjecanja zdravih prehrambenih navika.

Dukat trajno mlijeko i salice s djecjim dizajnom_1Ovogodišnjom temom natječaja “Zajednički doručak” Dukat nastoji dodatno skrenuti pažnju javnosti na važnost doručka te zajedničkih obiteljskih obroka općenito i ovaj dragocjeni ritual sačuvati u vrijeme pretrpanih rasporeda djece i odraslih.

Partner projekta je Muzej suvremene umjetnosti Zagreb, a podršku projektu dali su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta te Ministarstvo zdravlja.

Više o natječaju dostupno je na internetskoj stranici.