Velika završnica Ledo fitness izazova održana je ovog vikenda na zagrebačkom jezeru Jarun. Mnoštvo vježbača okupilo se na zajedničkom zabavno edukativnom programu gdje su imali priliku dobiti pokoji savjet o pravilnoj prehrani i zajedno s ambasadoricom projekta Renatom Sopek vježbati na otvorenom, priopćili su iz tvrtke Ledo.

Najveće zvijezde ovog zabavno-rekreativnog druženja bilo je deset kandidata koji su u protekla dva mjeseca kroz Slim fit program iz temelja promijenili svoje prehrambene navike.

Program je za svakog pojedinca zasebno sastavio tim stručnjaka poliklinike Aviva (nutricionist, kineziolog, psiholog i internist). Povrh toga, uz budnu pažnju kineziologa iz ove poliklinike, u svoju su dnevnu rutinu uključili i redovitu tjelesnu aktivnost. Sada su zadovoljniji, fit i spremni za ljeto.

Sve navedeno ne bi bilo moguće bez Leda iz čijeg je tima i potekla ideja o projektu koji će podsjetiti na činjenicu da baš svatko može usvojiti zdrave životne navike. Presudnu ulogu u preobrazbi kandidata Ledo fitness izazova imala je upravo Ledo smrznuta hrana izrazite nutritivne vrijednosti.

Povrće, voće i riba iz Leda dostupni su tijekom cijele godine, a pripremaju se brzo i lako te na taj način omogućavaju da svatko tko želi može učiniti svoju prehranu raznolikijom i zdravijom. Svi kandidati okupljeni na ovom pravom malom slavlju zdravlja kao svoje najveće postignuće istaknuli su upravo uravnoteženu i redovitu prehranu.

Vrhunac ovog druženja bilo je proglašenje najuspješnijih polaznika, a oni su osim jednog nezaboravnog iskustva kući ponijeli i druge vrijedne nagrade.

Trećeplasirani Mario Popec tako je osvojio polugodišnju pretplatu na časopis Glorija te Glorija poklon paket.

Mario je priznao kako sudjelovanjem u programu nije iz temelja promijenjena samo njegova svakodnevica, već je zdrave navike usvojila i čitava njegova obitelj.

Drugo mjesto osvojila je Cristina Sučec, službenica iz Zagreba koja je također trudom i upornošću dosegla planirane rezultate, a posebno je bila oduševljena svojim poklonom. Osvojila je naime dvomjesečnu članarinu u teretani poliklinike Avive u kojoj je protekla dva mjeseca predano trenirala pa će istim tempom nastaviti i dalje.

Prvu nagradu, Ledo wellness vikend za dvije osobe u Vitality hotelu Punta na Malom Lošinju te jednogodišnju preplatu na časopis Glorija i Glorija poklon paket, osvojila je Zvjezdana Margetić. Ona tvrdi kako su joj najveći poticaj za uspjeh bila njena djeca, a najveća potpora njen suprug s kojim će na Ledo wellness vikendu proslaviti dvadesetu godišnjicu braka.

PROMO