Trgovački lanac Lidl uputio je danas javni poziv na Najveću europsku gozbu koja će se održati u četvrtak, 27. lipnja, s početkom u 17 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, izvijestili su iz tog trgovca.

Pristupanje naše zemlje Europskoj uniji u srpnju nedvojbeno je jedan od najznačajnijih događaja u novijoj povijesti Republike Hrvatske.

Ususret ovom povijesnom trenutku, te s ciljem upoznavanja hrvatskih građana s kulturološkom i gastronomskom raznolikosti velike europske obitelji, čijim dijelom ćemo i mi uskoro postati, Lidl Hrvatska, kao jedan od vodećih trgovačkih lanaca, organizira Najveću europsku gozbu, poručuju iz Lidla.

Događanje odvijati na središnjem zagrebačkom trgu u poslijepodnevnim i večernjim satima. U poslijepodnevnom dijelu programa, od 17:00 do 21:00 sat, održat će se veliki kuharski show i podjela europskih specijaliteta građanima, dok će od 21:00 sat koncerte održati najpoznatiji hrvatski pjevači, Tony Cetinski i Oliver Dragojević.

Ulaz je za sve građane slobodan, a europski specijaliteti besplatni. Uz navedeno, građani će imati priliku uživati i u brojnim popratnim sadržajima, navodi se u priopćenju.