“Heidi & The City” tema je prve zajedničke kolekcije Heidi Klum i Lidla. Početak ove globalne suradnje obilježit će se 7. rujna 2017. za vrijeme New York Fashion Weeka. Za Heidi Klum i Lidl bit će to svečano predstavljanje kolekcije na međunarodnom modnom eventu, dok će službeni početak prodaje “Esmara by Heidi Klum” kolekcije krenuti 18. rujna 2017.

Heidi Klum i Lidl 7. rujna u New York Cityju otkrit će tajnu #LETSWOW kampanje pokrenute početkom kolovoza u 28 zemalja. Svečanom premijerom u New Yorku predstavit će suradnju svojom prvom zajedničkom kolekcijom. Na početku New York Fashion Weeka prvi će puta biti predstavljeni svi dijelovi kolekcije dostupni na međunarodnoj razini.

“Lidl se dosad nije povezivao s modom. To želimo promijeniti uz pomoć Heidi Klum kao kreativnim izvorom inspiracije i uspješnom dizajnericom. #LETSWOW je sinonim za zabavu u modi i pruža iznenađenja – kao i Lidl u svijetu mode”, rekao je predsjednik Uprave Lidla Hrvatska, Boris Lozić.

New York je metropola u kojoj se rađaju i žive trendovi i više je od samog mjesta održavanja manifestacije. Za kolekciju “Esmara by Heidi Klum: Heidi & The City” njemačka je modna ikona inspiraciju našla u svom najdražem gradu.

Rezultat je itekako zadivljujući. Razigrana kao New York te bogata izričajem kao Heidi Klum, ova kolekcija nudi urbane trendove s “wow” efektom: sakoi s leopard uzorkom i slatki topići, bomber jakne i super skinny traperice, nježna čipka i koža za rokerski izgled u plavoj i konjak boji. Svaki komad odjeće karakterizira dobra kvaliteta i cjenovni razred koji je tipičan za Lidl.

“Htjela sam kreirati modu s wow efektom koju je jednostavno kombinirati i u kojoj svaka žena izgleda odlično, a sve to po najboljoj cijeni”, izjavila je Heidi Klum.

Prodaja počinje 18. rujna u 92 Lidlove trgovine u Hrvatskoj. Osim odjeće (raspona veličina od 34 do 44), asortiman će obuhvaćati i modne dodatke i cipele (raspona veličina od 36 do 41). Ova će se kolekcija na međunarodnoj razini nuditi u ukupno 28 država – u više od 10.000 Lidlovih trgovina.

Na stranici www.Lidl.hr/fashionweek u tijeku je odbrojavanje do otkrivanja kolekcije u rujnu.

PROMO