Badel 1862 dobio je kadrovska pojačanja u poslovnim područjima marketinga i nabave. Nova direktorica marketinga i inovacija Badela 1862 je mr. sc. Marijana Prpić, a Hrvoje Cvitković novi je direktor poslovne funkcije Nabava i logistika.

marijana-prpic-largePrpić je diplomirala na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a magistarsku radnju iz područja političkog marketinga obranila je 1998. godine. Profesionalnu karijeru započinje u sportskom marketingu, na organizaciji međunarodnih teniskih turnira.

Pridružuje se Sektoru marketinga i prodaje Hrvatskog Telekoma 1999. godine, gdje 2001. godine dolazi na mjesto direktora sektora za marketinške komunikacije T-Mobilea.

U svibnju 2005. prelazi u T-Com na mjesto direktora sektora za strategiju brenda i oglašavanje. Sudjelovala je u međunarodnom komunikacijskom odboru Deutsche telekoma te bila zadužena za projekt rebrandinga i uvođenja T-Mobilea u Hrvatsku.

Godine 2010. osniva tvrtku Honestas Advisory za konzalting iz područja marketinga i menadžmenta, bavi se vođenjem projekata te organizira treninge iz područja osobnog razvoja, marketinga i menadžmenta.

hrvoje-cvitkovic-largeHrvoje Cvitković novi je direktor poslovne funkcije Nabava i logistika Badela 1862. Diplomirao je 1994. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, a profesionalnu karijeru započinje 1994. godine u Krašu, gdje je obavljao više dužnosti u nabavi i prodaji.

Od 2003. do siječnja 2011. u Krašu je bio zadužen za prodaju na hrvatskom tržištu na poziciji direktora Službe domaće prodaje, a u Badel 1862 dolazi s mjesta Key Account Managera.

U svojoj karijeri završio je brojne edukacije i usavršavanja iz područjaLider nabave i prodaje od kojih se izdvaja Akademija prodajnog rukovođenja – Mercuri International, stoji u priopćenju Badela 1862.