Mercator-H je počeo primjenjivati novu strategiju pristupa potrošačima te u odabranim trgovinama Mercatora i Getroa koje imaju vlastitu mesnicu od sutra jamči najnižu cijenu svježeg mesa u gradu, priopćeno je iz tog trgovačkog lanca.

Ukoliko potrošač bilo gdje u gradu toga dana pronađe isti artikl po nižoj cijeni garantira se povrat novca u vidu bona za kupnju, poručuju iz Mercatora-H.

Projekt će za sada trajati do konca travnja, a uključuje sedam gradova i 11 trgovina u Hrvatskoj: u Zagrebu su uključene sve trgovine Getroa, u Karlovcu – hipermarket Mercatora i Getro, u Rijeci, Zadru i Osijeku hipermarketi Mercatora te u Umagu i Dubrovniku trgovine Getroa.

Osim toga, na navedene već snižene cijene svježeg mesa obračunavat će se i popust 10% koji umirovljenici već ostvaruju četvrtkom za kupnju iznad 100 kuna te svi korisnici PIKA kartice subotom. Navedeni popust, kao i do sada, ne vrijedi za akcijske artikle. PIKA kartica inače je besplatna i može je dobiti svaki građanin na prodajnom mjestu, ističu iz Mercatora-H.

“Već smo naglasili da je našoj novoj strategiji potrošač isključivi fokus poslovanja. Ovo je jedna od aktivnosti kojom se potvrđuje novi smjer i prvi smo na tržištu u Hrvatskoj s takvom akcijom. Osim toga, svi oni koji su danas primili naš novi letak sigurno su ostali iznenađeni kada su vidjeli poklon bon kojim smo odlučili svim donositeljima kupona darovati 15 posto popusta na bilo koji proizvod po izboru u petak 8. ožujka. Cilj nam je takvim aktivnostima i u budućnosti građanima redovito omogućavati povoljniju i ugodniju kupnju u našim trgovinama”, izjavila je Lea Marcijuš, voditeljica odnosa s javnošću Mercatora-H.