mercator-talent-natjecanje-largeTalent natjecanje u Mercatoru organizira se za djecu i mlade u dobi od 4 do 14 godina u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Puli, Varaždinu i Zadru. Najboljim izvođačima osiguran prelazak u veliko finale i vrijedne nagrade.

Mercator-H organizira u šest hrvatskih gradova veliko natjecanje u talentima za djecu i mlade od 4 do 14 godina u tri termina, a prvi počinje već u subotu, 1. listopada, s početkom u 10 sati, te 15. i 22. listopada, dok će se veliko finale održati 29. listopada 2011.

Osim mogućnosti da najmlađi i teenageri pokažu svoje talente pred publikom i žirijem, najuspješniji će osvojiti i vrijedne nagrade: X-PLORER bicikle, poklon pakete u vrijednosti od 300 kuna, DVD playere, mobitele i još brojne druge.

Kako bi mogli pokazati svoje talente potrebno je do tri dana prije natjecanja prijaviti se na info pultu Centra ili putem e-mail adrese info@mercator.hr s naznakom da se odnosi na projekt “Mercator talent natjecanje”.

Iz Mercatora pozivaju roditelje i djecu da se prijave, zabave i osvoje vrijedne nagrade. Veliko finale na kojem će sudjelovati pobjednici prethodnih natjecanja najavljeno je za 29. listopada u 10 sati.

Sve dodatne informacije dostupne su na www.mercator.hr, putem info telefona 0800 20 80 ili Facebook stranice.