Metro i Trgovinski savez potpisali Ugovor o suradnji

Suradnjom s Trgovinskim savezom i kontinuiranom podrškom nezavisnim trgovcima Metro nastavlja doprinositi razvoju trgovine na malo i ulagati u trgovce koji su jedna od ključna skupina Metroovih kupaca, kažu u ovom veletrgovcu

Metro Cash & Carry i Trgovinski savez potpisali su Ugovor o suradnji u 2020. godini i time nastavili dugogodišnje partnerstvo u cilju osnaživanja nezavisnih trgovaca, priopćeno je iz kompanija. Suradnjom s Trgovinskim savezom i kontinuiranom podrškom nezavisnim trgovcima Metro nastavlja doprinositi razvoju trgovine na malo i ulagati u trgovce koji su jedna od ključnih skupina Metroovih kupaca.

“Nezavisni trgovci za nas su važna skupina kupaca i segment u kojemu želimo i dalje ostvarivati dobre rezultate. Zato neprestano ulažemo u suradnju kojom možemo dodatno doprinijeti razvoju i napretku njihova poslovanja. Suradnja s Trgovinskim savezom prirodni je nastavak svega što radimo kako bismo podržali trgovce. Vjerujemo kako zajedničkim radom možemo doprinijeti jačanju tržišnih udjela malih i srednjih trgovaca te razvoju pozitivnih trendova u trgovini. Svakako bih istaknuo Trgovinski savez kao tvrtku koja zastupa nezavisne trgovce koji je svojim radom, razvojem i napretkom u zadnjih nekoliko godina pokazao i potvrdio potencijal i mogućnosti rasta i razvoja nezavisnih trgovaca u budućnosti”, rekao je Tomislav Smolčec, član Uprave Metro C&C.

“Suradnja s Metroom koji je vodeća svjetska veleprodajna tvrtka za nas, male trgovce, ima veliki značaj. Metro je naš pouzdan partner i osigurava nam stabilnost u nabavnim procesima te nam je podrška u svakodnevnom poslovanju. Iznimno nam je drago što i ove godine imamo snažnog partnera za ključnog dobavljača kao što je Metro”, rekao je Marijan Bradić, direktor Trgovinskog saveza.

Prethodni članakU akciju Zeleni korak do sada se prijavila 131 škola
Sljedeći članakZa Grand PRix HUOJ-a prijavljeno 40 projekata