Metro Cash & Carry i Trgovinski savez potpisali su Ugovor o suradnji u 2020. godini i time nastavili dugogodišnje partnerstvo u cilju osnaživanja nezavisnih trgovaca, priopćeno je iz kompanija. Suradnjom s Trgovinskim savezom i kontinuiranom podrškom nezavisnim trgovcima Metro nastavlja doprinositi razvoju trgovine na malo i ulagati u trgovce koji su jedna od ključnih skupina Metroovih kupaca.

“Nezavisni trgovci za nas su važna skupina kupaca i segment u kojemu želimo i dalje ostvarivati dobre rezultate. Zato neprestano ulažemo u suradnju kojom možemo dodatno doprinijeti razvoju i napretku njihova poslovanja. Suradnja s Trgovinskim savezom prirodni je nastavak svega što radimo kako bismo podržali trgovce. Vjerujemo kako zajedničkim radom možemo doprinijeti jačanju tržišnih udjela malih i srednjih trgovaca te razvoju pozitivnih trendova u trgovini. Svakako bih istaknuo Trgovinski savez kao tvrtku koja zastupa nezavisne trgovce koji je svojim radom, razvojem i napretkom u zadnjih nekoliko godina pokazao i potvrdio potencijal i mogućnosti rasta i razvoja nezavisnih trgovaca u budućnosti”, rekao je Tomislav Smolčec, član Uprave Metro C&C.

“Suradnja s Metroom koji je vodeća svjetska veleprodajna tvrtka za nas, male trgovce, ima veliki značaj. Metro je naš pouzdan partner i osigurava nam stabilnost u nabavnim procesima te nam je podrška u svakodnevnom poslovanju. Iznimno nam je drago što i ove godine imamo snažnog partnera za ključnog dobavljača kao što je Metro”, rekao je Marijan Bradić, direktor Trgovinskog saveza.