Metro i Visoka škola Aspira potpisali ugovor o suradnji

Metro će tijekom godine dana studentima preddiplomskog studija Gastronomije u Splitu i Zagrebu osigurati namirnice i potrepštine za kuhinjski praktikum, dok će stručnjaci iz Visoke škole Aspira u Metrou provoditi raznolike edukacije za zaposlenike, suradnike i klijente

U utorak, 27. listopada, Metro i Visoka škola Aspira potpisali su ugovor o suradnji u cilju dodatnog unapređenja i promocije hrvatskog ugostiteljskog sektora. U sklopu suradnje, Metro će tijekom godine dana studentima preddiplomskog studija Gastronomije u Splitu i Zagrebu osigurati namirnice i potrepštine za kuhinjski praktikum, dok će stručnjaci iz Visoke škole Aspira u Metrou provoditi raznolike edukacije za zaposlenike, suradnike i klijente.

“U Metrou uvijek nastojimo pridonijeti razvoju hrvatske gastronomije i zato smo ponosni što kroz suradnju s Visokom školom Aspira možemo dati svoj doprinos unapređenju hrvatske gastronomije i turizma te podržati mlade nade ugostiteljstva. Kao pouzdani partner profesionalaca kontinuirano podržavamo ugostiteljski sektor te ćemo i dalje raditi sa svojim HoReCa partnerima kako bismo se zajedno razvijali i doprinijeli što bržem oporavku sektora te dodatno povećali kvalitetu hrvatske gastro scene”, naglasio je Imre Horváth, predsjednik Uprave Metro C&C Hrvatska.

Zahvaljujući suradnji s Visokom školom Aspira zaposlenici Metroa moći će unaprijediti svoje prodajne, komunikacijske i prezentacijske vještine, a njihovi klijenti imat će priliku usavršiti se kao pizza majstori, barmeni, somelijeri ili menadžeri odjela hrane i pića.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakJTI: Nakon pandemije slijedi oluja nezakonite trgovine duhanskim proizvodima
Sljedeći članakPovećan prirod pšenice, ječma i uljane repice