Više od 200 etika piva iz raznih dijelova svijeta možete pronaći u Metro Cash & Carry veleprodajnim centrima diljem Hrvatske.

Jedinstvena ponuda koja uključuje ponudu piva iz raznih zemalja, kao što su Jamajka, Meksiko, Brazil, Indija, Australija, Japan, Kina, Belgija, Irska, Velika Britanija, Belgija i dr., zadovoljit će i one najzahtjevnijih osjetilnih pupoljaka te svakom druženju osigurati dodatnu zabavu i raznolikost.

Raznovrsnost ponude već su prepoznali i brojni specijalizirani HoReCa kupci koji upravo u Metrou osiguravaju svoju zalihu autohtonih piva.

Iako neslužbeno, može se reći da je listopad mjesec piva diljem svijeta. Dok su oni najvjerniji ljubitelji piva i dobre zabave ovaj mjesec piva započeli u Münchenu na svjetski poznatom festivalu Oktoberfest, oni drugi, u dobrim pivima uz široki asortiman piva dostupan u Metrou mogu uživati i vlastitom domu tijekom cijele godine.

Bilo da ste ljubitelj lagera ili alea, uz Metro Cash & Carry krenite na pravo pivsko putovanje diljem svijeta. U mjesecu piva uživajte u najboljim svjetskim pivima iz Metro asortimana.

PROMO