mirjana-vidakovicMirjana Vidaković i Roko Kero imenovani su novim direktorima sektora i članovima menadžment tima Karlovačke pivovare.

Mirjana Vidaković pridružila se timu Karlovačke pivovare na poziciji direktorice Sektora za ljudske resurse. Na toj će poziciji biti odgovorna za upravljanje strategijom ljudskih resursa s ciljem podrške poslovanju i razvoju zaposlenika u Karlovačkoj pivovari.

Vidaković je stekla bogato iskustvo radeći u kompaniji Procter & Gamble, Basler osiguranju te kao vlasnica konzultantske kompanije specijalizirane za ljudske resurse.

roko-keroRoko Kero imenovan je direktorom Sektora marketinga Karlovačke pivovare. Bit će odgovoran za razvoj i provedbu strategija za marketing i trade marketing Karlovačke pivovare.

Kero u Karlovačkoj pivovari radi od rujna 2005. godine. Radio je kao brand menadžer za Karlovačko, a 2010. godine imenovan je rukovoditeljem Grupe proizvoda u mainstream segmentu.

Bio je iznimno angažiran u timu koji je radio na plasiranju na tržište popularnog Karlovačko Radlera. Ranije, Kero je radio za Podravku Australija i bio je brand menadžer u kompaniji Cerebos, također u Australiji.

“U Karlovačkoj pivovari imamo predane i profesionalne timove na svim razinama. Uvjeren sam da će Mirjana i Roko dati velik doprinos menadžment timu Karlovačke pivovare i da će, svatko kroz svoju funkciju, značajno doprinijeti daljnjem rastu poslovanja. Želim im mnogo uspjeha na njihovim novim radnim mjestima”, izjavio je predsjednik uprave Karlovačke pivovare Alexander Gerschbacher.