Desetljećima Mlinarove pekarske delicije krase mnoge obiteljske stolove u Hrvatskoj, a zahvaljujući kompaniji MD Family, koja je vlasnik franšize za BiH, Mlinar d. d. stiže i BiH

Bogati asortiman kruha, peciva i slastica razvijali su se i obogaćivali kroz godine, osluškujući želje i potrebe kupaca, uskoro će građani Sarajeva, ali i svi oni koji posjećuju glavni grad BiH, na atraktivnoj lokaciji kod Vječne vatre, imati priliku nagraditi svoje nepce Mlinarevim pecivima.

“Otvaranje prve u nizu pekarnica Mlinar planirano je do kraja mjeseca ožujka, a u planu je širenje mreže do kraja godine, kako bi i ostali građani BiH imali priliku da uživaju u Mlinarovom bogatom asortimanu, kazao nam je Adnan Mujan”, suvlasnik kompanije MD Family.

“Kroz više od sto godina našeg pekarskog iskustva stvorili smo veliku obitelj kupaca koji vole kruh, peciva i slatke delicije iz naših toplih peći. To je vrijednost koja nas pokreće…”, krilatica je Mlinara, čija je bogata povijest garancija kvalitete.

Mlinareva priča datira još iz 1903., kada je u Križevcima utemeljna tvrtka “Prvi križevački paromlin i paropila Hinko Švarc i sinovi”, koja je sagradila mlin za pšenicu, a kroz godine iza nas konstantno je rasla.

U Zagrebu je 1969. otvorena u to vrijeme najveća industrijska pekara u državi, koja je ostala do danas, a od 1993. ime je promijenjeno u dioničko društvo Mlinar, koje svoje objekte ima diljem Hrvatske, Slovenije, Mađarske, Njemačke, Slovačke, Australije, Švicarske, a sada i u BiH.

“Između ostalog, Mlinaru je dodijeljen i Halal-certifikat za proizvodnju, distribuciju i prodaju pekarskih slastičarskih proizvoda, sendviča i salata. Uskoro smo tu sa vama, dođite i posjetite nas, a mi vam garantiramo da ćete nam se uvijek i iznova vraćati”, riječi su Mujana. (SEEbiz)