Na 21. osječkom proljetnom sajmu 200 izlagača

Na 21. osječkom proljetnom sajmu i 15. obrtničkom sajmu, otvorenim na sajamskom prostoru na Pampasu do nedjelje, 9. ožujka, sudjeluje više od 200 sudionika iz Hrvatske i susjednih država.

Direktorica tvrtke Osječki sajam Darija Vuković izrazila je zadovoljstvo velikim odazivom poljoprivrednih proizvođača, obrtnika i ostalih izlagača. Očekuje više od 20.000 posjetitelja, jer riječ je o sajmu koji je, uz jesenski sajam, uvijek najposjećeniji.

Vuković je istaknula i kako će poljoprivredni proizvodi, prije svega sjemenje i ostalo što se sada koristi biti po pristupačnim cijenama, a najavila je i velik izbor cvijeća i ostalih sadnica Na sajmu će biti organiziran niz popratnih sadržaja te bogata gastroponuda.

Osječki proljetni sajam ima za cilj promicanje proizvoda, usluga i tehnologija za unaprjeđenje poljoprivredne proizvodnje, održava se u ranom proljetnom terminu, na početku novoga sjetvenog ciklusa. Programom obuhvaća poljoprivredu, prehranu, vodu, tlo, osiguravajuće institucije i banke, a od ove godine i prikaz dostignuća hrvatskog obrtništva u sklopu 15. obrtničkog sajma, koji će se održati kao sastavni dio Osječkoga proljetnog sajma.

Pokrovitelji su Ministarstvo poljoprivrede, Osječko-baranjska županija, Grad Osijek i Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Osijek. (HRT)

Prethodni članakIzvoz lani pao više od 6 posto
Sljedeći članakTrgovačke udruge: Jadran Grupa