Specijalizirana web stranica za pretraživanje ponude internet trgovina Nabava.net ove godine obilježava 20. godina postojanja. Dva desetljeća uspješnog rada proslavljena su redizajnom koji korisnicima omogućuje da još jednostavnije i učinkovitije pretražuju cijene proizvoda, čitaju vodiče za kupovinu i listaju kataloge.

Nabava.net je davne 2001. bila samo hobi za srednjoškolske kolege Josipa Maslaća i Šimu Esserta, a 20 godina kasnije izrasla je u uspješan projekt koji na jednome mjestu okuplja 250 internet trgovina s više od 1,5 milijuna proizvoda. Nabava danas ima čak 2,5 milijuna pregleda stranica te pola milijuna korisnika mjesečno.

Na početku su se na Nabavi mogle uspoređivati cijene samo informatičke opreme, a danas postoji više od 160 kategorija: pametni uređaji, sportska oprema, namještaj, dječja oprema, odjeća i obuća, automobilske gume itd.

Nabava.net može se pohvaliti i mobilnom aplikacijom za usporedbu cijena trgovina za Android i iOS uređaje, prvom takvom u Hrvatskoj. Dečki su svoje poslovanje proširili i na regiju, pa tako svoju verziju Nabave.net koriste i građani Srbije na Pametno.rs te građani Slovenije na Pametno.si.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!