Nivea Men Active Age dnevna hidratantna krema

Nivea Men predstavlja novu Active Age dnevnu hidratantnu kremu za sve muškarce koji aktivno žele smanjiti znakove starenja.

Brzoupijajuća formula Active Age kreme s kreatinom i kofeinom (ekstrakt guarane) idealna je za zrelu mušku kožu, ubrzava proces obnove stanica, učvršćuje kožu te zaglađuje bore. Nakon nanošenja koža izgleda svježe i njegovano.

Muška koža drugačija je od ženske – masnija je, a zbog jačeg vezivnog tkiva proces starenja započinje puno kasnije. No, nakon 40-tih znakovi starenja i na koži muškaraca postaju vidljivi.

Živimo u društvu u kojem izgled muškarcu postaje sve važniji. Kako njega postaje sve veći dio njihove svakodnevne rutine oni često “posuđuju” proizvode za njegu lica od žena jer nemaju svoje. Zato je Nivea Men formulirala Active Age – cjelovito anti-ageing rješenje s višestrukim koristima, posebno osmišljeno za zrele muškarce.

”Nova Nivea Men Active Age hidratantna krema osmišljena je za muškarce koji žele njegu koja im ulijeva povjerenje da čine najbolje što mogu za svoju kožu. Formula s aktivnim sastojcima poput kreatina i kofeina koji jačaju i zaglađuju kožu, pomaže muškarcu izgledati i osjećati se samouvjereno u svojoj koži”, izjavio je dr. Jens Schulz, voditelj Nivea Men laboratorija.

Nivea Men Active Age dnevna hidratantna krema napravljena je na temelju brzoupijajuće, lagane formule s kreatinom i kofeinom (ekstrakt guarane) koja ubrzava proces obnove stanica, učvršćuje kožu te poboljšava njezinu elastičnost.

Nivea Men Active Age hidratantna krema štiti kožu od nastajanja bora uzrokovanih UVA/UVB zračenjem.

Preporučena MPC: 98,90 HRK

Prethodni članakProsječna zagrebačka plaća 6.403 kune
Sljedeći članakDelhaize ostvario rast prihoda od 3,7%, očekuje još gubitaka u Srbiji