Nivea Q10 plus linija proizvoda simbol je učinkovite njege protiv bora kojoj žene najviše vjeruju.

Njezinoj popularnosti doprinose i podaci o prodaji prema kojima je Nivea Q10 plus linija najprodavanija linija za njegu protiv bora u Hrvatskoj, dok su Nivea Q10 plus krema protiv bora oko očiju, Nivea Q10 plus dnevna i noćna krema protiv bora te Nivea Q10 plus mlijeko za čišćenje lica najprodavaniji proizvodi u svojim kategorijama.

Učinkovitost i djelotvornost Nivea Q10 plus proizvoda dokazuje i prošlogodišnje In home istraživanje tvrtke GfK koje je pokazalo da su Hrvatice oduševljene rezultatima Nivea Q10 plus dnevne kreme protiv bora za mješovitu kožu.

Kremu je testiralo 56 žena od kojih je njih čak 84% izjavilo da su im pore na koži manje vidljive, 91% tvrdilo je da im je koža zaglađenija, a njih čak 97% preporučilo bi ovu kremu prijateljici.

Nivea Q10 plus dnevna krema protiv bora za mješovitu kožu s kreatinom pruža uravnoteženu njegu protiv bora koja zadovoljava sve potrebe žena s mješovitom kožom iznad 30 godina – smanjuje pore u T-zoni, osigurava intenzivnu hidrataciju za obraze i područje oko očiju te štiti od vanjskih utjecaja i sprečava pojavu bora.

Ekstraktima algi pročišćava pore te omogućuje regenerativno i antioksidativno djelovanje koenzima Q10 i kreatina, što pomlađuje kožu i vraća joj glatkoću.

Zaštitni faktor SPF15 i UVA filteri štite kožu od štetnog utjecaja sunca i preranog starenja. Nemasna, hidratantna gel-krema brzo se upija i već par sati nakon nanošenja djeluje na fine bore, a nakon četiri tjedna čini kožu vidljivo glađom. Preporučena MPC (50ml): 83,00 kn.

PROMO