Jedinstvena krema za ruke u dvije hedonističe verzije koje ugađaju osjetilima i koži za neodoljivo meku i njegovanu kožu.

Ruke su naši svakodnevni suputnici – trebamo ih za sve: dodire s voljenima, rad, kućne poslove i hobije. Njima se sporazumijevamo i dobivamo osjećaj za svijet oko nas. Zato moramo posebno pažljivo njegovati kožu ruku, hidratizirati je i zaštititi. Samo njegovane ruke nam omogućuju da u potpunosti uživamo u svemu što nas okružuje.

Zahvaljujući novim uljnim Nivea kremama za ruke možete imati sve, pa čak i više – njegujući ruke, njegujete svoja osjetila!

Nova linija krema pretvara nanošenje kreme u senzualno iskustvo. Nježni mirisi ugađaju vašim osjetilima, dok formula s uljim hrani kožu i štiti je do 24 sata.

Nova Nivea njega za ruke s uljem dolazi u dvije nježne verzije – slatkoj s mirisom vanilije u kombinaciji s uljem badema, te voćnoj s mirisom cvijeta trešnje i uljem jojobe.

S više od 100 godina iskustva u njezi kože, ovo je prva linije Nivea njege za ruke s formulom ulje-u-kremi koja kombinira dragocjene sastojke, njegujuća ulja i opuštajuće mirise.

Ova jedinstvena formula kožu ostavlja mekom na dodir i zaštićenom, dok nježni mirisi djeluju na ostala osjetila. Brzo upijajuća formula ne ostavlja masni ili ljepljivi trag na koži. Koža je neodoljivo glatka i meka, a neodoljivi mirisi potiču dobro raspoloženje tijekom čitavog dana! Formule ne sadrže paraben ili mineralna ulja.

Uljna krema za ruke Nivea Cherry Blossom & Jojoba Oil njeguje kožu i osjetila bogatom, brzo upijajućom formulom.

Obavija ruke mirisom trešnjinog cvijeta i uljem jojobe ulja, pružajući dugotrajnu njegu i osjećaj dubinske hidratacije do 24 sata.

Preporučena maloprodajna cijena 19 kuna.

Uljna krema za ruke Nivea Vanilla & Almond Oil njeguje kožu i osjetila bogatom, brzo upijajućom formulom.

Obavija ruke mirisom vanilije i bademova ulja, pružajući dugotrajnu njegu i osjećaj dubinske hidratacije do 24 sata.

Preporučena maloprodajna cijena 19 kuna.