Goran Bogdan, Goran Navojec, Rene Bitorajac i sob Rudolf na snimanju spota za Ožujsko

Iako su temperature prošlog vikenda bile slične ljetnima, snijeg se ipak pojavio, i to na snimanju spota za Žujinu božićnu kampanju koja se uskoro počinje emitirati. Prvi snijeg ove godine, iako onaj lažni iz topova, zabijelio je Samobor. Dva Gorana, Navojec i Bogdan, te Rene Bitorajac uz posebnog su gosta na snimanju na trenutak dočarali nadolazeće božićne blagdane.

U realnom scenariju dolazak legendarnog soba Rudolfa u samoborsku vestern utvrdu Fort Apache graničio bi s božićnim čudom, međutim u režiji Dalibora Matanića, VAL Produkcije i agencije BBDO Zagreb na Žujinom setu sve je bilo moguće.

Kako je Rudolf, sob crvenog nosa, jedan od mnogih simbola zabavne strane Božića, na snimanju Žujinog spota nije nedostajalo vesele, blagdanske atmosfere, iako se odvijalo tijekom jednog od najtoplijih jesenskih vikenda. Osim aktualnih Žujinih likova i najpoznatijeg soba na svijetu, koji su u “ho-ho-ho” maniri odradili ovo snimanje, spot je dodatno začinio glas Bojana Navojca koji je na sebi svojstven način dočarao identitet Žuje i božićnih blagdana.

Žujin božićni spot poigravanjem s višeznačnicama u hrvatskome jeziku uz humorističan obrat bez sumnje će kod mnogobrojnih gledatelja izazvati iznenađenje. Jedino još preostaje pričekati nekoliko dana kada će se svi ljubitelji Žuje i možda poneki Grinch moći prepustiti vrhunskoj kvaliteti najprodavanijeg hrvatskog piva u opuštenom blagdanskom ozračju, poručuju iz Zagrebačke pivovare.