Svima omiljeni King stigao je u svom dosad najraskošnijem izdanju – fantastičnim čašicama iza kojih se skriva i posebna poruka.

King čašice stvorene su kako bi svim ljubiteljima sladoleda pružile svakodnevnu dozu pozitive u obliku najkremastijeg sladoleda te ih podsjetile kako se uz malo dobre volje stvari u trenu mogu okrenuti na bolje – “okrenuti na desert”!

Nove King čašice savršena su poslastica u stresnim situacijama i idealan izbor za “me-time” trenutak, kada nam je potreban kratki predah od hektične svakodnevice ili pak mala utjeha i val dobrog raspoloženja u obliku ukusnog sladolednog deserta.

King čašice krase samo vrhunski sastojci i premium kvaliteta, a dolaze u četiri neodoljiva okusa – čokolada obogaćena nougat preljevom i komadićima brownieja, vanilija s komadićima pecan oraha i glazurom od maslaca, pistacija s preljevom i komadićima pistacija te karamela s preljevom i komadićima keksa.

Upravo će ti jedinstveni okusi omogućiti baš svakome da u trenutku okrenu “worKING” na KING kako bi dan učinili boljim. Jer, često treba zaista jako malo da bi život “okrenuli na desert”.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!