Glavne skupštine Zvijezde, Jamnice i Leda u ponedjeljak su donijele odluku o opozivu članova nadzornih odbora te imenovale nove članove.

Kako se navodi u objavi s održane Glavne skupštine Zvijezde, opozvani su predsjednik NO Ivica Todorić te članovi Tomislav Lučić, Dražen Kocijan i Manuela Ćelić Marušić.

Skupština je za članove NO-a Zvijezde imenovala Tea Vujčića, Vladimira Bošnjaka, Anju Linić Sikavicu i Ivonu Skerlev.

Glavna skupština Jamnice opozvala je predsjednika NO Ivicu Todorića te članove Tomislava Lučića i Antu Todorića. Navedeni opoziv, kako se navodi u objavi Jamnice, stupa na snagu danom donošenja odluke.

Za članove NO Jamnice imenovani su Vladimir Bošnjak, Dubravka Jusić-Crvenković i Dubravko Perović.

Članovi NO biraju se na mandat od četiri godine, a navedeno imenovanje stupa na snagu danom donošenja odluke, navodi se u objavi sa Glavne skupštine Jamnice.

Glavna skupština Leda danas je donijela odluku o opozivu članova NO i to predsjednice NO Ljerke Puljić te članova Ante Todorića i Marice Guina Torres Dujisin.

Prije glasanja o imenovanju novih članova NO zaprimljen je protuprijedlog od dioničara Allianz ZB društvo za upravljanje obveznim mirovinskim fondovima, a za račun AZ obveznog mirovinskog fonda kategorije B, imatelja 38.682 redovnih dionica Leda.

Tako je protuprijedlogom dopunjen dnevni red na način da je predložen još jedan član za NO i to Zdravko Kačić te je izglasana odluka.

Glavna skupština za članove NO imenovala je Vladimira Bošnjaka, Luku Cvitana, Tea Vujčića i Zdravka Kačića.

Članovi NO biraju se na mandat od četiri godine, a odluka stupa na snagu danom donošenja, navode iz Leda. (Hina)