euromonitor-international-screenshot-largeEuromonitor International, vodeći svjetski pružatelj poslovnih informacija, predstavio je novi imidž tvrtke te osvježio svoju web stranicu povodom 40. obljetnice poslovanja kompanije.

“Ostvarili smo izvanredan rast poslovanja u proteklih nekoliko godina te možemo reći kako, s ukupno 11 međunarodnih ureda, pokrivamo svaki kutak svijeta”, kazao je tom prigodom direktor Euromonitora Robert Senior. “Naš novi imidž dizajniran je tako da bude prihvatljiv na svim tržištima na kojima poslujemo te prepoznatljiv po svojoj kvaliteti i neovisnosti istraživanja koja provodimo.”

Uz novi logotip Euromonitor International lansirao je potpuno novu web stranicu koja sadrži više interaktivnosti, znatno poboljšanu navigaciju i pravovremene, up-to-date informacije o svojim proizvodima, djelatnosti tvrtke i istraživanjima.

“Želimo pomoći našim korisnicima da lakše pronađu ono što traže među bezbroj informacija koje nudimo o različitim industrijama, zemljama i analizama potrošnje, a koje su našu tvrtku učinile liderom kad je riječ o globalnim strateškim poslovnim istraživanjima”, ističe Senior.

Rebranding Euromonitora uslijedio je ubrzo nakon otvaranja dvaju novih regionalnih ureda u Tokiju i Sydneyu te uoči otvaranja ureda u Indiji, u gradu Bangaloreu.

Time će se broj regionalnih ureda povećati na ukupno 11 čime se, kako kažu u tvrtki, obilježava novo poglavlje u poslovanju Euromonitora.

euromonitor-international-logoO tvrtki
Euromonitor International je vodeći pružatelj poslovnih informacija i strateških analiza tržišta na globalnoj razini. Već 39 godina objavljuje izvješća o kretanjima na međunarodnom tržištu, izdaje knjige o različitim vidovima poslovanja te raspolaže zavidnom online bazom podataka. Tvrtka nudi i usluge konzaltinga, a istraživanja Euromonitora pokrivaju različite industrije i zemlje te sveobuhvatne analize potrošnje. Sjedište Euromonitor Internationala nalazi se u Londonu, dok se regionalni uredi nalaze u Chicagu, Singapuru, Šangaju, Vilniusu, Santiagu, Dubaiju, Cape Townu, Tokiju, Sydneyu i uskoro u Bangaloreu. U tu mrežu je uključeno više od 800 analitičara diljem svijeta.