durance_-miris-za-dom_mimoze_fleurs-en-situationDurance proizvodi namijenjeni su samosvjesnim muškarcima i ženama koji brinu o svojem tijelu.

A kako biste se ugodnije osjećali u zatvorenom prostoru u kojem živite, boravite pa čak i radite, preporučljivo je zrak i atmosferu osvježiti odgovarajućim mirisima.

Zašto ne biste obojali svoj dom ili uredski prostor mirisima limuna, orijenta, voća ili poljskog cvijeća te tako već danas unijeli dah proljeća u svoj dom. Isprobajte novi miris mimoze u parfemu i mirisnoj svijeći po cijeni od 220 kuna, poručuju iz Centra Cascade.

Mirisni dućan francuske kozmetike Durance u centru Cascade, oduševit će vas iznimnom prirodnom kozmetikom i mirisnim proizvodima za dom koji osvajaju svijet te nude sve što je potrebno modernom čovjeku koji ne želi izgubiti svoj doticaj s prirodom: najbolje organske sastojke.

Upravo je porijeklo sastojaka ono što Durance proizvode čini posebnim i atraktivnim širokim masama. Važno je napomenuti da svi Durance proizvodi sadrže minimalno 95% prirodnih sastojaka, označeni su Ecocert-certifikatom, nemaju parabena i fenoksietanola te nisu testirani na životinjama.

Brand Durance potiče iz pitoresknog gradića Grignan u francuskoj Provansi, bogatoj prirodnim ljepotama poput tisućljetnih stabla maslina, polja lavande i ruža.

U trgovini ovog mirisnog brenda u centru Cascade pronađite i ostale Durance proizvode: linije za njegu lica, tijela, mušku njegu, sapune, ulja za masažu, eterična ulja, prirodna sredstva za pranje i omekšivače za rublje, svijeće i mnoge druge proizvode po vrlo pristupačnim cijenama.