Novi okusi mliječnih pudinga iz Vindije

Vindija ponudila dva nova okusa svojega mliječnog pudinga, proizvoda koji je na hrvatskom tržištu više od 25 godina

Mliječni puding, Vindijin najdugovječniji desert na tržištu, obogaćen je dvama novim primamljivim okusima, jagodom i čokoladom noir, koji se na policama trgovina nalaze od 16. lipnja. Lagani voćni puding od jagode ugodno je iznenađenje za sve željne originalne ljetne poslastice, a posebna je radost za sladokusce okus tamne čokolade. Zbog većeg udjela pravog kakaa, ta cijenjena namirnica, osim izvrsna okusa, ima i visoke zdravstvene vrijednosti. Puding čokolada noir idealan za potrošače koji vole slatko, ali i paze na pravilnu prehranu.

puding-jagoda-casica-montazNova izdanja pudinga ‘z bregov, proizvoda koji je potrošačima poznat više od dvadeset godina, dolaze u prepoznatljivu pakiranju – u čašici od 125 grama. Ona čuva visoku kakvoću i čvrstu strukturu pudinga koja podsjeća na slatke specijalitete iz kućne radinosti.

Izvrsni deserti iz Vindije u svojim redovima imaju i međunarodno priznate proizvode. Vanilija i čokolada, postojeći okusi pudinga ‘z bregov, višestruki su dobitnici šampionske titule na ocjenjivanju prehrambenih proizvoda DLG u Njemačkoj. Osvježujući okus jagode i neodoljivu čokoladu noir sasvim sigurno također čekaju vrijedna priznanja, jer riječ je o vrhunskim proizvodima prepoznatljive Vindijine kvalitete. U dugoočekivanim okusima Vindijinih novih mliječnih pudinga potrošači mogu uživati od 16. lipnja, od kada se proizvod nalazi na tržištu.