Novi proizvod u liniji PIK Slow cooked selection – PULLED BEEF

Praktičan izbor za bilo koju priliku- PULLED BEEF omogućuje brzu i jednostavnu pripremu obiteljskih večera ili prijateljskih okupljanja

PIK Vrbovec, kao kompanija koja kontinuirano prati promjene životnih i prehrambenih navika potrošača te lider u uvođenju elementa funkcionalnosti u segment mesnih prerađevina i plasiranju svježeg mesa u pakiranom obliku, predstavlja novi proizvod iz Slow cooked selection linije polugotovih mesnih jela – Pulled beef. U pakiranju od 500 g, Pulled Beef je savršen odabir za dvije osobe, a uz to dolazi s aluminijskom posudicom za jednostavnu pripremu ovog ukusnog jela.

Radi se o proizvodu nastalom slow cookingom, termičkom pripremom proizvoda koji se kuha zatvoren u vrećici, uz dodatak začina, dulje vrijeme i na niskim temperaturama. Takvim načinom pripreme proizvoda cilj je izlaganjem niskoj temperaturi omekšati strukturu mesa i učiniti ga sočnijim, a istovremeno zadržati začine te istaknuti okus samog proizvoda.

Pulled beef, kao klasično američko jelo s roštilja, proizvodi se od najmekšeg dijela junećeg buta te se 8 sati, na temperaturi od 83 °C, priprema tehnikom slow cookinga. Svojom nevjerojatnom sočnošću i mekoćom, Pulled beef osigurava vrhunsku kvalitetu i okus koji će oduševiti i najzahtjevnije gurmane.

Idealan je izbor za različite kulinarske kreacije poput sendviča, tacosa, wrapova ili salata. Kombinirajući bogat, pikantan okus s nježnom teksturom koja se topi u ustima, ovaj proizvod pruža jedinstveno gastronomsko iskustvo.

Uz brzinu pripreme od samo 30 minuta u pećnici ili 15 minuta na roštilju, Pulled Beef predstavlja praktično rješenje za obiteljske večere, prijateljska okupljanja ili bilo koju drugu priliku koja zahtijeva brzu pripremu nezaboravnog jela.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakČokoladni proizvodi – Osviješteni individualci iznadprosječno zastupljeni
Sljedeći članakLedo u proizvodnju sladoleda u dvije godine ulaže više od 10 milijuna eura