Kao uvod u hokejaški spektakl Pan Arena Ice Fever koji će se u prosincu i siječnju održati u Zagrebu, pivovara Carlsberg Croatia i Medveščak snimili su novi reklamni spot u kojem Medveščakovi igrači Matt Murley, Geoff Waugh i Ivan Švarny “iz svega glasa” pozivaju svoje navijače na Pan Arena Ice Fever, a uz podršku legendarnog spikera s utakmica Medvjeda Davida Vurdelje poznatijeg kao Baby Dooks i poruku “Nek’ se čuje do Rusije!”.

To je ujedno i naziv nove “najglasnije ikad” kampanje za Pan temeljene na jedinstvenoj atmosferi na utakmicama Medvjeda za koju su zaslužni upravo njihovi navijači, a takvo pozitivno navijačko ozračje Pan već pet godina vjerno prati i osvježava.

U okviru kampanje “Nek’ se čuje do Rusije”, na Pan Arena Ice Feveru ove ćemo sezone, u prosincu i siječnju, svjedočiti postavljanju nekih od najvećih, ali i najneobičnijih rekorda u povijesti hokeja.

Zasigurno onaj najzanimljiviji jest rekord u najglasnijem navijanju. A za nagradu Pan one najglasnije navijače vodi u Rusiju na utakmicu Medveščaka protiv moskovskog Spartaka, 8. siječnja 2014. godine.

Medvjedi su se odlično snašli u novim ulogama jer je reklamni spot sniman na njima dobro poznatom terenu – ledu Dvorane sportova.

Carlsberg Croatia nedavno je odabrala novi kreativni tim koji će raditi na tržišnoj komunikaciji za brend Pan. Riječ je o agencijama McCann i Fahrenheit koje ujedno potpisuju i najnoviju Pan kampanju pod kreativnim vodstvom Daniela Vukovića i Hrvoja Škurle. Iza produkcije stoji provjerena ekipa iz Val Produkcije sa snimateljem Stankom Hercegom.

Reklamni spot možete pogledati na Pan Facebook stranici.

Pan Arena Ice Fever – raspored utakmica:
27.12.2013. – KHL Medvescak Zagreb – Dynamo Moscow
29.12.2013. – KHL Medvescak Zagreb – Vityaz Podolsk
23.01.2014. – KHL Medvescak Zagreb – Atlant Mytishchi
25.01.2014. – KHL Medvescak Zagreb – Lokomotiv Yaroslavl
27.01.2014. – KHL Medvescak Zagreb – Severstal Cherepovets