Noviteti iz Violete

Tvrtka higijenskih proizvoda Violeta 2018. godinu započela je predstavljanjem pet novih proizvoda: toaletni papir Shea Butter Premium, Violeta Water Care 3Pack, vlažni toaletni papir s ekstraktom nevena 2Pack, Teta Violeta naturally inspired deterdžent i Teta Violeta omekšivači Rose gold i Sea pearls. Svi proizvodi dostupni su u Muller poslovnicama.

Violeta toaletni papir shea butter proizveden je od prirodnih materijala, 100% celuloze dobivene iz obnovljivih izvora. U svom sastavu ne sadrži elementarni klor, dermatološki je testiran pa je izuzetno siguran u kontaktu s kožom. Jedinstvena tehnologija obrade papira pružit će vam najnježniji dodir do sada.

Miris se ne aplicira direktno na papir, već na tubu papira. Ugodni miris shea buttera za cjelodnevni osjećaj njege i čistoće.

Water Care baby vlažne maramice s 99% čiste vode -idealne i u potpunosti sigurne za nježnu kožu vaše bebe već od prvog dana.Sadrže prirodni ekstrakt nordijske kupine- biljke poznate po zaštitnom djelovanju koja jača kožu i dubinski je hidratizira. Dermatološki i mikrobiološki testirane. Proizvod je dostupan u odabranim Muller poslovnicama.

Specijalno razvijena formulacija s ekstraktom nevena održava osjetljive dijelove vašeg tijela čistim i osvježenim, te djeluje nježno umirujuće. Osim pouzdanog osjećaja čistoće kremasti losion pruža i potpuni osjećaj njege. Dermatološki je testiran, prirodan, te ne sadrži boje ni alkohol, kako bi bio prikladan za nježnu kožu.

Za savršen osjećaj čistoće i svježine koristite idealni spoj Violeta suhog toaletnog papira s vlažnim toaletnim papirom.

Novi Teta Violeta naturally inspired deterdžent s pumpicom snažno otklanja masnoće , nježan prema koži. S dodatkom pumpice za praktičnu upotrebu i doziranje. Oživljava čula i neutralizira kuhinjske mirise izvanrednom kombinacijom s mirisom limete i mente i tandžerine i lavande.

Iskusite dodir idealnog parfema i savršene mekoće uz nove Teta Violeta omekšivače Rose gold i Sea pearls. Milijuni finih čestica oslobađaju se prilikom svakog vašeg pokreta ostavljajući dugotrajni miris svježine, čak do 16 tjedana nakon pranja. Kreirani u suradnji s francuskim proizvođačima parfema Posebno, limitirano izdanje Teta Violeta omekšivača, 900ml.

Prethodni članakŠesto izdanje festivala Dani komunikacija donosi predavače koji pomiču granice
Sljedeći članakFeravino izvozi u 15 zemalja