Ekskluzivno predstavljanje novog Konzumovog programa vjernosti Jamie Oliver održano u Kuhaoni uzvanicima je ponudilo cjelovito kulinarsko iskustvo i okusni doživljaj Jamieve kuhinje. Pobjednik showa Tri, dva, jedan – kuhaj! chef Tomislav Pavlović pripremio je slijed s trima jelima spremljenima prema originalnim receptima čuvenog Golog kuhara.

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica upoznala je uzvanike s novim programom vjernosti koji kupce očekuje u Konzumu te ih potaknula da pokažu svoje kulinarsko umijeće i okušaju se u pripremi juhe od gljiva prema recepturi Jamie Olivera. Chef Tomislav je osim juhe uzvanicima pokazao i kako se priprema pržena govedina s rižom te jednostavne palačinke u Jamiejevim interpretacijama.

Pravi kulinarski čarobnjak i ljubitelj organske kuhinje Jamie Oliver uzor je ne samo vrhunskim chefovima, već i svima onima koji svakodnevno pripremaju brze i zdrave obroke za svoju obitelj. Svojom kulinarskom emisijom Goli kuhar Jamie je šarmirao publiku, a pokrenuo je i revoluciju zdrave prehrane u britanskim školama. Njegova najnovija linija kulinarske opreme koja se sastoji od 10 proizvoda olakšava svakodnevnu pripremu i pohranjivanje jela, a sada je dostupna i Konzumovim kupcima po pristupačnim cijenama.

“Konzum već godinama nagrađuje vjernost svojih kupaca i omogućuje im kupovinu proizvoda poznatih brendova i vrhunske kvalitete. Sretni smo i zahvalni što kupci prepoznaju naš trud i uzvraćaju nam svojim pozitivnim reakcijama i ukazanim povjerenjem”, izjavio je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija u Konzumu.

Ekskluzivna ponuda programa vjernosti Jamie Oliver obuhvaća multifunkcionalno stakleno posuđe koje dolazi u pet različitih veličina i može se koristiti u mikrovalnoj pećnici, hladnjaku i zamrzivaču te štapni blender, mikser s posudom, ručni mikser, stolni blender te sportsku posudu s poklopcem.

Sudjelovanjem u Konzumovom programu vjernosti kupci imaju mogućnost kupiti Jamie Oliver posuđe po čak 70 posto nižim cijenama, sakupljajući naljepnice za svakih potrošenih 50 kuna. Popust se ostvaruje već uz prikupljenih 16 naljepnica koje je potrebno zalijepiti na promotivni letak. Naljepnice za kupnju posuđa moguće je sakupljati do 10. ožujka 2019. godine.

O tome koliko su omiljeni među kupcima najbolje govore izvrsni rezultati prethodnih Konzumovih programa vjernosti, među kojima se ističu brendovi kao što su KitchenAid, vivo Villeroy&Boch i brojni drugi.

Popis prodavaonica u kojima se mogu kupiti proizvodi Jamie Oliver, kao i pravila za sudjelovanje u programu nalaze se na internetskoj stranici konzum.hr.