Održana šesta Web::Strategija o društvenim mrežama

U Zagrebu 19. 11. 2009. održana je regionalna konferencija o internetskom marketingu kroz društvene medije pod nazivom “Web::Strategija 6 – Ritam društvenih valova” u organizaciji event management agencije Marketing.

Na spomenutu temu o svojim iskustva sa društvenim medijima u regiji govorili su: Gordana Buljan Flander, Goran Peuc, Robert Gelo, Vladimir Budija, Miroslav Varga, Tomislav Tipurić, Dejan Bizinger, Igor Škunca, Davor Runje, Aleksandra Đermanović, Gordan Orlić, kao i drugi sudionici panel rasprave.

Na Web::Strategiji 6 dodijeljene su i Zlatne nagrade Web::Strategije u kategorijama Izvrsnost društvenog medija 2009 i Doprinos društvenim medijima 2009. Dobitnike Zlatnih nagrada predstavili su predstavnici ocjenjivačkih odbora. U prvoj kategoriji nagrađen je projekt Ptičica.com, a u drugoj sama tvrtka Pet minuta d.o.o. zbog projekta Shout’Em.

Organizatori su najavili 7. konferenciju o webu koja će se održati u ožujku 2010. godine. Najavljena je tema o razvoju web aplikacija sa poslovnim i tehnološkim dijelom. Prijave po jeftinijoj cijeni su moguće već sada na web adresi www.WebStrategija.com/07.