osjecko-pivo-svijetlo-05lOsječka Pivovara, najstarija hrvatska pivovara, u svojoj ponudi ima Osječko svijetlo i Osječko crno pivo koja su na tržištu dostupna u širokoj paleti pakiranja (staklenoj boci, PET, limenci i bačvama), te Osječko Radler u boci 0,5 l i PET 1 l.

Najpopularnije pivo među potrošačima je Osječko svijetlo pivo punjeno u staklenu bocu 0,5 l. Osječka pivovara surađuje s većinom hrvatskih trgovačkih lanaca pa se njihovo pivo može naći u većini maloprodajnih objekata diljem Slavonije i Baranje.

Iz proizvođača navode kako trenutno nemaju podatak o tržišnom udjelu na nacionalnoj razini, ali smatraju kako je Osječko pivo među vodećim pivskim brendovima u Slavoniji.

Osječka pivovara je prošlo ljeto izbacila Osječko Radler, prirodno osvježavajući spoj prvog hrvatskog piva i limunovog soka, lagano zamućenog izgleda s 2% alkohola.

Idealno je osvježenje za sve prilike, a sadrži Osječko pivo (44%) i osvježavajući sok limuna (56%). Osječko Radler se nalazi u smeđoj boci, svojstvenoj za Osječku pivovaru, sa srebrnom etiketom koja dodatno ističe prepoznatljiv dizajn Osječkog piva.

“Uskoro na tržište izlazi velika novost: Osječko black Radler, mješavina Osječkog crnog piva i okusa limuna, o kojem će potrošači biti pravovremeno obaviješteni i za koje će biti organizirane promotivne aktivnosti”, poručuje Božena Palić iz Osječke pivovare.