NIVEA SILK Mousse pjene za tuširanje

Iako izreka “Sreća je u malim stvarima” možda zvuči kao klišej, mali pothvati nam zaista podižu raspoloženje u jako kratkom roku. Jedna od brzih pomoći je tuširanje, a da bi iskustvo tuširanja bilo potpuno, potreban nam je mirišljavi dodatak koji će svemu dati smisao. Za to se pobrinula NIVEA sa SILK Mousse pjenom.

Nove NIVEA SILK Mousse pjene za tuširanje svojim ljetnim mirisima maline i limuna pomoći će vam izbjeći post-ljetnu depresiju i pritom se super zabaviti. Svaka bočica NIVEA SILK Mousse Rhubarb Raspberry i Lemon Moringa pjene za tuširanje dostatna je za više od 50 primjena.

Uživaj svakog dana u zabavnom doživljaju tuširanja uz NIVEA SILK Mousse Rhubarb Raspberry pjenu za tuširanje. Prepusti se neodoljivim mirisima rabarbare i maline koji će ti pri prvom susretu izmamiti osmijeh na lice, a na trenutnom osjećaju svježine zahvali laganoj pjeni koja će tvoju kožu učiniti svilenkasto mekom već nakon prvog tuširanja.

Osvježavajuća mirisna nota limuna zasigurno će podići tvoje raspoloženje, a zahvaljujući formuli obogaćenoj ekstraktima svile NIVEA SILK Mousse Lemon Moringa pjena za tuširanje pružit će ti predivan osjećaj njegovane kože.

Pjene za tuširanje u pakiranjima od 200 ml od rujna su dostupne u drogerijama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 23,90 kuna.