Kompanija Bingo otvorila je još jedno prodajno mjesto u Olovu na adresi Branilaca grada bb. Nakon što je trgovački lanac 2013. otvorio svoju prvu poslovnicu na području ove općine u naselju Olovske luke, nedavno je preuzeo robnu kuću od tvrtke Alma Ras. U potpunosti su preuredili nekadašnji supermarket u prizemlju, a i prvi kat je u potpunosti preuređen u prodajni prostor čime se ukupna površina centra popela na 705 četvornih metara.

U prizemlju su odjeli prehrane, kozmetike i kemije, a na katu tehnika i tekstil. Supermarket sada ima i mesnicu s bogatom ponudom svježeg mesa. Restoran s vrtom upotpunjuje ambijent robne kuće smještene u srcu Olova.

Kompanija Bingo zapošljava više od 9.000 radnika u grupaciji, a preuzimanjem objekta u Olovu, njihovom timu se pridružilo 20-ak novih kolega.

U vlasništvu imaju dvadeset drugih kompanija, od čega je deset proizvodnih. S obzirom na to da je njihova primarna djelatnost trgovina, 220 maloprodajnih objekata čini ovu tuzlansku kompaniju liderom u sektoru retaila. Sve se više orijentiraju ka proizvodnji, kako bi kupcima pružili svježe i kvalitetne proizvode, poštujući svoju izvornu filozofiju domaćeg lanca trgovina koji pruža podršku bh. gospodarstvu.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!