Prodajni centar Pevec Split otvoren je danas na novoj lokaciji na adresi Brižine bb u Kaštel Sućurcu, izvijestili su iz tog specijaliziranog trgovačkog lanca.

Na površini od 5000 četvornih metara u ponudi je više od 70.000 raznih artikala. Novootvoreni Pevec zapošljavat će 62 djelatnika, što je 10 više nego na staroj lokaciji.

Iz Peveca navode kako ovim otvorenjem ostvaruju zacrtane planove s ciljem da građanima Splita te Splitsko-dalmatinske županije na jednome mjestu ponude sve što im je potrebno za njihove domove, vrtove, hobi te građevinske radove po najpovoljnijim cijenama.

“Iznimno smo ponosni da Pevec ostvaruje svoje planove. Građanima Splita, Kaštela, Trogira, Solina i okolnih mjesta htjeli smo na jednome mjestu te u odgovarajućem prostoru ponuditi širok asortiman. Uz to, zaposlili smo i nove djelatnike što je danas izuzetno važno. Želja nam je biti poželjno mjesto kupovine, a uzimajući u obzir činjenicu kako su nam kupci vjerni, siguran sam da u tome uspijevamo”, napomenuo je predsjednik Uprave Peveca Darko Šket.

Otvorenje novog Peveca obilježeno je i društveno odgovornim projektom te je Podružnici Doma za nezbrinutu djecu Maestral u Kaštel Sućurcu uručena donacija od 10.000 kuna, a novac je namijenjen kupnji novog kombi vozila za prijevoz djece. Udruzi Salonitanke također je uručena donacija, kao i Udruzi sv. Jeronim čija su četiri člana zaposlena na održavanju okoliša novootvorenog centra. Osim toga, Pevec postaje i sponzor Košarkaškog kluba Split.

Pevec trenutno ima 13 prodajnih centara s ukupno 950 zaposlenika. Daljnji planovi širenja poslovanja uključuju otvorenje novog prodajnog centra u Zagrebu u Sesvetama tijekom svibnja.