interspar-cc-split-largePrvi hipermarket trgovačkog lanca Spar Hrvatska u Splitu i treći u Dalmaciji otvoren je u sklopu novoga trgovačkog centra City Center One.

Nakon Zadra i Kaštela, ukupno treći Interspar hipermarket u Dalmaciji, s više od 3.500 četvornih metara prodajne površine, kupcima je otvorio svoja vrata 12. studenog u sklopu trgovačkog centra City Center One u Splitu.

U splitskom Intersparu zaposleno je 130 djelatnika, a na svojim će policama ponuditi gotovo 25.000 prehrambenih i neprehrambenih artikala.

Iz Spara ističu kako je u ponudi posebna pažnja posvećena domaćim proizvodima pa se tako na policama ovog hipermarketa nalazi veliki broj dalmatinskih proizvoda više od 40 lokalnih proizvođača kao što su Petason, Dalmesso, Mils, Trenton, Cetina, Dalmed, Sirana Gligora, pršutana Voštana, Lacić te lokalne vinarije Zlatan Otok.

Novi Interspar raspolaže s 14 blagajni te dvije brze blagajne, a radno vrijeme tijekom ovog vikenda (13. i 14. studeni) bit će produženo pa će prodavaonica biti otvorena od 9 do 23 sata.

„Ovom prilikom kupci će moći koristiti brojna sniženja povodom otvorenja, kao što su 4 kolača za 12 kuna, jabuke uz kantu gratis, proizvode iz svježeg asortimana, posebne ponude kućnog tekstila te elektronike po izuzetno povoljnim cijenama. Sve o ovim pogodnostima kupci mogu pogledati u letku koji ujedno može biti i dobitni te sretnom kupcu donijeti 500 kuna Spar bonova“, ističu iz Spar Hrvatska.

Uz kupnju u hipermarketu posjetitelji mogu uživati i u brzim delikatesnim obrocima „To Go“ – sendvičima, pizzama i kebabu.