Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže, koja s novootvorenom trgovinom u Crikvenici trenutno broji 90 trgovina diljem Hrvatske.

Riječ je o prvoj Lidlovoj trgovini u Crikvenici, izgrađenoj prema novom konceptu gradnje i dizajna.

Novi koncept podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta, više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce.

Lidl će u novoj crikveničkoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, svojim kupcima nuditi asortiman najkvalitetnijih i najsvježijih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Prodajni prostor moderne trgovine u Crikvenici iznosi cca 1300 m2. U trgovini je svoje radno mjesto pronašlo 11 zaposlenika, a kupcima će na raspolaganju biti natkriveni garažni prostor s 96 parkirnih mjesta.

Novi koncept gradnje i dizajna Lidl je pokrenuo kako bi svojim kupcima omogućio još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina, širi hodnici, sanitarije prilagođene presvlačenju beba i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom.

Više prirodnog svjetla i prednja staklena stijenka značajno su promijenili izgled trgovine, dok posebno opremljene komore za skladištenje voća i povrća, veća pekara i moderne prostorije za odmor djelatnika svakako još pozitivnije utječu na svakodnevicu Lidlovih zaposlenika.

Nove, moderne trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost. Stanovnici Crikvenice i okolice tako su dobili modernu trgovinu za kupovinu, poznatu po najboljem omjeru cijene i kvalitete svih svojih proizvoda.