VijestiZemljaOtvoren prvi Velpro HoReCa Centar u Splitu

Otvoren prvi Velpro HoReCa Centar u Splitu

Velpro HoReCa centarU centru Splita, na adresi Hrvojeva 12, otvoren prvi Velpro HoReCa Centar. Na 150 m² ovaj novi format Velpro Centra nudit će više od 1.000 artikala namijenjenih prvenstveno HoReCa segmentu s posebnim fokusom na asortiman prehrane i neprehrane namijenjene ugostiteljstvu te široku ponudu hlađenih pića i vina.

Poslovanje ovog novog formata Velpro Centra bit će fokusirano na brzu i hitnu opskrbu više od 300 ugostiteljskih objekata u splitskoj gradskoj jezgri.

Poslovanje u starim gradskim jezgrama ima svoje specifičnosti i logističke izazove a Velpro će upravo samom lokacijom svog novog HoReCa Centra i velikim brojem električnih dostavnih vozila spremno i efikasno odgovarati na potrebe splitskih ugostitelja u turističkom centru grada.

Za redovne narudžbe ukupnog asortimana, svim partnerima će i dalje na raspolaganju biti Velpro Centar Split na adresi 4. Gardijske 43 b.

“Današnje otvorenje najbolji je dokaz naše orijentacije na stvarne poslovne potrebe naših HoReCa kupaca. Velpro će od sada, s novim Velpro HoReCa Centrom u Splitu, biti još bliži svojim partnerima na lokaciji njihovog poslovanja te im na najbolji način biti svakodnevna potpora. Otvorenje HoReCa Centra u Splitu prvo je u nizu planiranih otvorenja diljem Hrvatske, a cilj samog projekta je napraviti dodatan iskorak prema našim HoReCa partnerima” izjavio je prilikom otvaranja Velpro HoReCa Centra, Dražen Kocijan, predsjednik Uprave Velpra.

Velpro se početkom godine izdvojio iz sustava Konzuma d.d. te postao zasebna tvrtka pod nazivom Velpro-Centar d.o.o. s osnovnim fokusom poslovanja u segmentu veleprodaje i HoReCe.

Velpro HoReCa interijerVelpro-Centar trenutno zapošljava više od 1300 zaposlenika te posluje u 24 veleprodajna centra diljem Hrvatske, a svim partnerima osigurava kvalitetnu logističku podršku s 250 vozila.

Od samih početaka svog poslovanja Velpro-Centar posebnu pažnju posvećuje HoReCa segmentu, unutar kojeg značajnu ulogu uz hotele imaju i ugostitelji. Partnerski odnos kontinuirano se proširuje suradnjom na različitim projektima koji imaju za cilj podršku, očuvanje i unapređenje poslovanja.

Najnovije objave

dm Zadar jump održat će se u subotu 27. srpnja

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27....

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...