U četvrtak, 16. prosinca, trgovački lanac Tommy je otvorio novo prodajno mjesto, maximarket u Rakovici, na adresi Čatrnja 172, u sklopu prodajnog centra Plitvice mall. Maximarket je suvremeno i funkcionalno opremljen kako bi kupcima osigurao poseban doživljaj kupovine i vrhunsku uslugu, uz standardno konkurentne cijene po kojima je Tommy prepoznat kod hrvatskih potrošača, kažu u ovom trgovačkom lancu.

Površina korisnog prostora maximarketa je 1.200 metara četvornih, a ponudu prodajnog mjesta karakterizira širina asortimana prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, pri čemu je nužno istaknuti ponudu gastronomije, mesnice, voća i povrća i pekarstva s dnevno svježom ponudom, u kojoj su pretežito zastupljeni hrvatski proizvodi i proizvođači. U njemu su posao našla 32 zaposlenika.

U maximarketu je moderniziran i ubrzan proces prihvata ambalaže jer je instaliran sustav za prihvat najnovije generacije, čime Tommy pokazuje stratešku orijentaciju ka održivom razvoju i očuvanju okoliša, te primjeni novih tehnoloških rješenja.
I u ovoj prodavaonici, kao i u cijeloj prodajnoj mreži Tommyja nudi se niz dodatnih usluga i pogodnosti za kupce. “Novi maximarket je prvi Tommy u tom području Hrvatske i projekt čija realizacija potvrđuje usmjerenost naše kompanije ka kontinuiranom razvoju poslovanja i dodatnom osnaživanju tržišne pozicije u hrvatskoj maloprodaji”, poručuju iz Tommyja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!