Povodom predstojećih božićnih blagdana trgovački lanac Tommy donirao je Kliničkom bolničkom centru Split 200.000 kuna, objavljeno je iz kompanije. Tommy je ove godine odlučio sredstva namijenjena blagdanskoj promotivnoj kampanji usmjeriti u ovu humanitarnu donaciju.

Cjelokupan iznos je namijenjen poboljšanju uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od infekcije Covid-19 virusom, a biti će raspoređen sukladno prioritetima koje odredi KBC Split prema stvarnim potrebama.

“U godini na izmaku zdravstveni sustav je bio i još jest uvijek izložen naporima u liječenju pacijenata, pa smo odlučili izdvojiti i donirati financijska sredstva koja će KBC iskoristiti za unapređenje uvjeta liječenja pacijenata oboljelih od Covid-19 virusa. Ovako se želimo zahvaliti i cijelom timu KBC-a na izvanrednim naporima koje osoblje, prije svega stručno medicinsko osoblje, ulaže u cilju zaštite zdravlja pacijenata. Ponosni smo što i u ovim, za gospodarstvo složenim okolnostima, kao dalmatinski gospodarski lider možemo dati svoj doprinos društvu i na taj način pokazati visoki stupanj solidarnosti i odgovornosti u ovim izazovnim vremenima”, poručuju iz Tommyja.

Ovo je jedna u nizu aktivnosti tvrtke kao društveno odgovornog gospodarskog subjekta kojima podupiru humanitarne i opće-korisne projekte.

Današnja donacija je već druga akcija humanitarnog partnerstva s KBC Split u ovoj godini budući da je Tommy početkom godine donirao 323.566 kuna i Klinici za dječje bolesti u humanitarnoj akciji “Budi prijatelj djece”.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!