Cijeneći sav doprinos i angažman svojih radnika, Uprava Podravke donijela je odluku o isplati dodatne nagrade u iznosu do 1.250 kuna, s osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih jedanaest mjeseci ove godine.

Ovom dodatnom nagradom, pored nedavno isplaćenih 1.500 kuna povodom božićnih blagdana te 600 kuna za svako dijete do navršene 15. godine koje preko njih ostvaruju pravo na zdravstvenu zaštitu, želja je Podravke zahvaliti radnicima na njihovom predanom radu, pogotovo u izazovnim uvjetima izazvanima još uvijek aktualnom pandemijom.

Nagrada će biti isplaćena u narednih nekoliko dana, sa željom da radnici Podravke imaju što ugodniji kraj godine, radosne blagdane te veseliji početak 2022. godine.

Vrijedi istaknuti kako je u ožujku ove godine Uprava Podravke donijela i paket mjera za unapređenje statusa i položaja radnika Podravke čija je primjena započela s 1. travnja te je istovremeno odlučeno da se u travnju Podravkinim radnicima isplati jednokratna nagrada za uspješno poslovanje u iznosu do 1.250 kuna. Navedeni paket mjera obuhvaća nešto više od 3.250 radnika, a najveća apsolutna povećanja primanja u pravilu je donijelo radnicima s najnižim primanjima te je u tu svrhu uloženo više od 21 milijun kuna.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!