Na poznatoj lokaciji nekadašnje robne kuće Riječanka u centru Šibenika, otvoren je novi supermarket trgovačkog lanca Ribola.

Na prostoru površine 400 četvornih metara kupcima se nude svježi pekarski proizvodi i domaće voće i povrće uz raznovrstan i kupcima prilagođen asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda. Doda li se tome moderno uređen prodajni prostor i kvalitetna usluga, sa sigurnošću se može kazati da je Šibenik dobio novo mjesto za iznimno ugodnu kupovinu, poručuju iz Ribole.

Povodom otvorenja pripremljena je posebna akcijska ponuda za veliki broj proizvoda, a svaku ostvarenu kupnju u iznosu većem od 100 kn, Ribola nagrađuje kuponima s popustom. Pokloni za prve kupce već su prepoznatljivi znak pažnje prodajnog tima Ribole.

Trgovački lanac Ribola jedan je od najvećih dalmatinskih trgovaca i to u 100% domaćem vlasništvu. Trenutno posluje u više od 80 poslovnica diljem Dalmacije. Premda je ovo njihova druga prodavaonica u Šibeniku, u Riboli vjeruju da će i Šibenčanima postati najbolji susjed te mjesto ugodne kupnje.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!