Parni Valjak 40 godina glazbe proslavio uz specijalnu zdravicu

40 godina star viski za 40 godina glazbe (3)_foto by Ivan PeƒekParni Valjak, jedan od najvećih i najznačajnijih pop-rock sastava s ovih prostora, ovoga je ljeta velikom turnejom proslavio 40 godina profesionalnog rada.

Zadnji koncert održan je pred prepunom pulskom arenom, a među mnoštvom poklona koje su članovi benda dobili našla se i boca 40 godina starog viskija Glenfiddich 40. Boca je posebno za ovu priliku uvezena u Hrvatsku, a članovima sastava poklonio ju je Davor Dujmović, direktor marketinga tvrtke G3 Spirits.

Uz posebnu zdravicu, slavljeničku večer obilježili su i vrhunska produkcija, velebna pozornica, savršeno ozvučenje, odlično raspoložen bend i rasprodana Arena. Oko 9.500 posjetitelja nije štedjelo svoja grla plešući i pjevajući gotovo tri sata uglas s dečkima iz Parnog Valjka, koji su dali sve od sebe da ova večer ostane u dugom pamćenju i publici i njima.

Parni Valjak i Glenfiddich 40 odlikuju ekskluzivnost, kvaliteta i dugovječnost, a osim okrugle brojke 40, povezuje ih i ista skupina obožavatelja. S druge strane u koncertima Parnog Valjka uživaju tisuće obožavatelja svakog tjedna dok samo odabrano društvo ima priliku uživati u svojoj vlastitoj boci najboljeg viskija na svijetu, s obzirom da ih se proizvede svega 600 godišnje.

Prethodni članakPevec: prihodi u pola godine narasli za 21 posto
Sljedeći članakProizvođačima jabuka i mandarina dodatnih 3.000 tona za distribuciju